Tekden Denizlispor'la Karşıyaka'daki Eski Dostlar - Son Dakika
Güncel

Tekden Denizlispor'la Karşıyaka'daki Eski Dostlar

Denizlispor'da mücadele eden Yusuf Şimşek, Mustafa Keçeli, Bülent Ertuğrul ve Levent Kartop, Tekden Denizlispor-Karşıyaka maçında bu kez rakip olacak.

14.03.2014 17:35  Güncelleme: 07:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor formasıyla yıllarca omuz omuza mücadele eden Yusuf Şimşek, Mustafa Keçeli, Bülent Ertuğrul ve Levent Kartop, pazar günü oynanacak Tekden Denizlispor- Karşıyaka maçında bu kez rakip olacak.

Yeşil siyahlı ekibin Süper Lig'de tutunma savaşı verdiği dönemlerde kader birliği yapan dörtlü, takımlarının ligde kalmasında önemli rol oynamış, bu oyuncuların ayrılmasından sonra Denizlispor 2009-2010 sezonunda PTT 1'inci Lig'e düşmüştü.

Yusuf Şimşek, bu sezon teknik direktör olarak döndüğü Tekden Denizlispor'da 9 haftalık sürede önemli başarılara imza atmasına rağmen yönetimle anlaşmazlığa düşünce istifa edip devre arasında Karşıyaka'nin başına geçti. Denizli'den ayrılıp farklı kulüplerde forma giyen Bülent sezon başında, Mustafa ise devre arasında yuvaya döndü. Antrenörlüğe başlayan Levent Kartop ise teknik direktör Özcan Bizati'nin yardımcısı oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekden Denizlispor'la Karşıyaka'daki Eski Dostlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement