Tekden Denizlispor Yönetiminden 3 Kişi İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Tekden Denizlispor Yönetiminden 3 Kişi İstifa Etti

Tekden Denizlispor Yönetiminden 3 Kişi İstifa Etti

Tekden Denizlispor yönetiminde yer alan Serkan Başbuğ, Ali Sulayıcı ve Uğur Bağbaşlıoğlu, fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirterek istifa etti.

15.04.2014 14:46  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekibi Tekden Denizlispor'da öğle saatlerinde şok istifalar yaşandı. Tekden Denizlispor'un yapılan son olağanüstü genel kurulunda Mehmet Özsoy yönetiminde yer alan Serkan Başbuğ, Ali Sulayıcı ve Uğur Bağbaşlıoğlu, başkanla birçok konuda fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirterek yönetimden istifa ettiklerini açıkladılar. 

İstifalarla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle: "Görev almış olduğumuz süreç içinde, kulübümüzün yaşamış olduğu zorluklar hiçbir zaman gözümüzü korkutmadı,tam tersi bizleri daha fazla elimizi taşın altına koymaya itti. Bilindiği üzere, Ekim 2013 tarihinde kulübümüzün olağanüstü kongresi sonucunda Sayın Özsoy yönetiminde, Asbaşkan statüsünde görevler aldık. Özellikle futbol takımımızın ligdeki kötü gidişatı sebebi ile 17 Şubat tarihinden itibaren, şehrimizin değerli idari ve mülki amirlerinin ricası ile daha etkin ve ağır sorumluluklar üstlendik. Bu zorlu süreç sırasında, takımımızın başarısı için bugüne kadar varolan sorunları kulübe ve takıma zarar vermemesi adına gündeme getirmeden gece gündüz sadece takımın başarısına odaklanarak,elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ancak, varolan yönetim anlayışının hem kulübe hem de şahsiyetimize zarar vereceğine olan inancımız, bu zamana kadar sürdürmüş olduğumuz kutsal görevlerimizden istifa etme zaruriyeti doğurmuştur. Bu istifalar bizler için bir ayrılık değil,sadece sayın başkanın kendi yönetim anlayışına uygun kişilerin çalışmasına imkan tanımak içindir. Zira bizler, kamuoyu tarafından çok iyi bilindiği üzere bu kulüp için her zaman göreve hazırız" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekden Denizlispor Yönetiminden 3 Kişi İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement