Tekel Bayisi Soygununda 2 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Tekel Bayisi Soygununda 2 Tutuklama

Amasya’da yüzleri geçirdikleri kar maskesiyle girdikleri tekel bayisini soyarken polise yakalanan hırsızlık şüphelisi iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, dışarıda gözcülük yapan şüpheli ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

10.02.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da yüzleri geçirdikleri kar maskesiyle girdikleri tekel bayisini soyarken polise yakalanan hırsızlık şüphelisi iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, dışarıda gözcülük yapan şüpheli ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Amasya merkez Beyazıtpaşa Mahallesi'nde geç saatlerde bir tekel bayisinin önüne gelen 3 kişiden yüzlerine kar maskesi geçiren 2'si, kepenklerin üstündeki boşluktan girip zorladıkları kapıyı açıp bir miktar sigara, bozuk para ve alkollü içecekleri toplamalarının ardından yere oturarak içeceklerden içmeye başladı. İki şüpheli, olayın ihbar edilmesi üzerine gelen Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş şubesi ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüpheliler Y.İ.D. ile A.P. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, çevreyi gözleyen M.I. ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekel Bayisi Soygununda 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement