Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını - Son Dakika
Güncel

Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını

Güngören'de bir tekel bayisine düzenlenen uyuşturucu operasyonununda 1 kilo eroin ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

26.09.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta ilçe genelinde yürüttüğü asayiş çalışmaları neticesinde bir spor tesisi yakınındaki köpek kulübesi içerisinde 20 yeşil renkli uyuşturucu hap, 8 paket içerisinde satışa hazırlanmış 20 gram esrar, 11 gram bonzai ve 1 hassas terazi ele geçirdi. Konuyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alınırken, zanlılardan birinin emniyetteki sorgusunda uyuşturucuyu bir tekel bayisinde aldığını itiraf etmesi üzerine emniyet güçleri harekete geçti.

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 17 Eylül'de yürüttükleri fiziki takibin ardından Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'ndeki bir tekel bayisine operasyon düzenledi. Yapılan operasyon polis kamerasına da yansıdı. Görüntülerde tekel bayisinde yapılan aramalar, ele geçirilen uyuşturucular ve bir silah görülüyor. Baskın yapılan adreste ve şüphelilerin evlerinde gerçekleştirilen aramalarda, 17 paket halinde satışa hazırlanmış 1 kilo 31 gram eroin, bir ruhsatsız tabanca ve 13 mermi ele geçirildi. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle 2 kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan asayiş uygulaması ve uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan toplam 8 kişiden 7’si sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandıkları belirtildi.

İLYAS KAÇAR

Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement