Tekeli'den Milli Eğitime Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tekeli'den Milli Eğitime Veda Ziyareti

Tekeli\'den Milli Eğitime Veda Ziyareti

Antalya Elmalı Kaymakamlığına atanan Batman Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Milli Eğitim Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulundu.

10.09.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veda ziyaretleri kapsamımda Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli'yi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Maarif Müfettişleri Başkanı, Milli Eğitim Müdür Yardımcılar ile Şube Müdürleri karşıladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında bir süre sohbet eden Tekeli ve Milli Eğitim İdarecileri birbirlerinden helallik istediler.

Sohbette konuşan Vali Yardımcısı Tekeli, eğitimin önemine değindi ve yeni başlayan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının, eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Nitelikli eğitimi hedeflediklerini ifade eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; "Sayın Valim güzel temennileriniz için şahsım ve camiam adına teşekkür ederim. Yeni atandığınız Antalya Elmalı mülki idare amirliğinizin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Oldukça sıcak ve samimi geçen veda ziyaretinin sonunda Milli Eğitim Müdürü Çelik ve Milli Eğitim Yöneticileri Vali Yardımcısı Tekeli'yi uğurladılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tekeli'den Milli Eğitime Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement