Tekerlekli Basketbol'da Üç İmza Birden - Son Dakika
Güncel

Tekerlekli Basketbol'da Üç İmza Birden

Tekerlekli Basketbol\'da Üç İmza Birden

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginin başlamasına kısa bir süre kala Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

12.09.2014 09:54  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, iç transferde İbrahim Gür ve Musa Bulut ile yeniden sözleşme imzalarken, dış transferde Adana Engelliler takımında forma giyen Pınar Sezer ile anlaşma sağladı.

Büyükşehir Belediyespor'da Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Öğücü, oluşturdukları takımla zirveyi zorlayacaklarını ifade etti.

İbrahim Gür, Musa Bulut ve Pınar Sezer ile imzaladıkları sözleşmenin ardından transferi tamamladıklarını belirten Öğücü, "Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bizim için oldukça önemli ve anlamlı bir takım. Aynı zamanda Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de önem verdiği bir takım. Büyükşehir Belediyespor olarak faaliyet gösterdiğimiz her branşta başarılı olmak istiyoruz. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızda başarılı olmak istediğimiz branşlardan birisi" diye konuştu.

Geçen sene bu takımda forma giyen oyuncuların büyük bölümü ile yollarının ayrıldığını ifade eden Öğücü, "Yeni bir kadro oluşturduk. Dış transferde Balıkesirspor'dan Mustafa Veli Ok, Şanlıurfaspor'dan Ercan Yiğiz, Muşspor'dan Malik Aydınlı, Adana Engellilerden Pınar Sezer ile sözleşme imzaladık. Bunun yanı sıra iç transferde iki önemli oyuncumuz olan İbrahim Gür ve Musa Bulut ile de sözleşme yeniledik. Gaziantepli sporculardan Oğuz Yıldızgil, İsmail Mollahasanuşağı, Hasan Aytaç, Saliha Yıldırım, Nazire Dudu'yu da kadromuzda tuttuk. Bu kadro ile ligde başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Öğücü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının altyapısına önem vererek, Gaziantepli genç engelli çocukları spora kazandırmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekerlekli Basketbol'da Üç İmza Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement