Tekerlekli Sandalye Bölgesel 3. Lig B Grubu - Son Dakika
Güncel

Tekerlekli Sandalye Bölgesel 3. Lig B Grubu

Tekerlekli Sandalye Bölgesel 3. Lig B Grubu'nda Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Basketbol Takımı, sahasında Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler'i 80-26 mağlup etti.

03.12.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Bölgesel 3. Lig B Grubu'nda Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Basketbol Takımı, sahasında Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler'i 80-26 mağlup etti.

Gümüşhacıköy Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu Gümüşhacıköy Hayat Engelliler, 20-6 önce tamamladı.

İkinci periyotta üstünlüğü elinden bırakmayan ev sahibi ekip, soyunma odasına 32-18 önde gitti.

Üçüncü periyodu 52-26 önde tamamlayan Gümüşhacıköy Hayat Engeliler, son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürerek salondan 80-26 galip ayrıldı.

Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Kulübü Başkanı Serdar Özkoparan, maçın ardından yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının her zaman sıkıntılı olduğunu ancak, bu sezon çok iyi bir oyun oynayarak farklı galibiyetle karşılaşmadan ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Süper Lig'i hedeflediklerini dile getiren Özkoparan, "Çalışmalarımızın verimli geçtiğini bugünkü maçta gördük. Hedefimiz şampiyonluk ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. " dedi.

Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Çolak ise, engellilerin spor yapabilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Çolak, "Sporda yenmek de yenilmek de var. Çok güzel bir maç oldu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Engelli vatandaşlarımıza spor yapmalarını tavsiye ederim. İnşallah arkadaşlar bu sese kulak verir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekerlekli Sandalye Bölgesel 3. Lig B Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement