Tekir, Tüm Kampanyaları Cebinize Getiriyor. - Son Dakika
Advertorial

Tekir, Tüm Kampanyaları Cebinize Getiriyor.

Tekir, Tüm Kampanyaları Cebinize Getiriyor.

Yoğun iş temposunda dahi kendimize ayırdığımız zamanlarda alışveriş yapmak, kendimizi dinlendirmenin, başka şeylerle meşgul olmanın yollarından bir tanesi. Alışveriş yaptıktan sonra insanların daha mutlu olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek ama bu mutluluk kaynağı kimi zaman eziyete dönüşebiliyor.

17.12.2014 18:19  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Mağaza mağaza dolaşmak herkese zor geliyor, hangi kampanyayı nasıl takip edeceğini kimse bilemiyor. Kendi bedeninde kıyafet ararken kaybolmak kulağa şaşırtıcı gelmiyor. Her zaman yanımızda taşıdığımız kredi kartımızla hangi fırsatlı ürünü alabiliriz bunu bile bilemiyoruz. İşte burada kendisinden çok söz ettirecek önemli uygulama devreye giriyor; Tekir.


Kampanya kedisi Tekir içinde bulundurduğu birçok marka ve kampanyayı size akıllı telefonunuzla sunuyor. Mağaza mağaza dolaşmadan, her markanın mobil uygulamasını ayrı ayrı indirmeye gerek kalmadan istediğiniz marka ve kampanyalardan tekir sayesinde haberdar olabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz markaları, kullandığınız bankayı veya operatörü seçerseniz kampanyalar yayınlandığında sizi bilgilendirir, böylece hiçbir kampanyayı kaçırmazsınız. Üstelik Tekir şimdi Android ve İos platformunun yanında web sitesi ile hizmetinizde.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Tekir, Tüm Kampanyaları Cebinize Getiriyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement