Tekira Avm, Sıcak Yaz Günlerinde Ziyaretçi Akınına Uğruyor - Son Dakika
Güncel

Tekira Avm, Sıcak Yaz Günlerinde Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Tekira Avm, Sıcak Yaz Günlerinde Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Tekirdağ’ın en geniş kapalı alanına sahip olan Tekira Alışveriş Merkezi (AVM)’nin ziyaretçi sayısı yaz ayları olması sebebiyle tavan yaptı.

04.08.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın en geniş kapalı alanına sahip olan Tekira Alışveriş Merkezi (AVM)'nin ziyaretçi sayısı yaz ayları olması sebebiyle tavan yaptı. Günlük ortalama 35 bin ziyaretçiyi ağırlayan Tekira AVM, sıcak havalarda tercih edilen mekanların en başında geliyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Köprübaşı mevkiinde 2008 yılından bu yana hizmet veren Tekira AVM, günde binlerce vatandaşı ağırlıyor. 85 bin metrekare kapalı alana sahip 4 katlı Tekira Alışveriş Merkezi, Tekirdağ'ın yanı sıra çevre illerde yaşayan vatandaşlar tarafından da tercih ediliyor. Özellikle şehir merkezinde yer alması ve bin 200 araç kapasiteli otoparka sahip olması Tekira AVM'nin cazibe merkezi olmasını sağlarken, alışveriş merkezi yılda 8 milyon, günde ise ortalama 35 bin vatandaşı ağırlıyor.

Tekirdağ'ın en büyük kapalı alanına sahip olan Tekira Alışveriş Merkezi, içinde barındırdığı oyun parkları ve cafeleri ile çocukların ve gençlerin de tercih ettiği mekan oluyor. 90 markanın yanı sıra bir hipermarket, 17 restoran-cafe, 7 sinema salonu ile hizmet veren Tekira AVM, sıcak yaz günlerinde vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Tekira AVM'nin Trakya bölgesinin en büyük kapalı alanı olduğunu ifade eden, Tekira Avm Müdürü Serkan Subay, "Ziyaretçilerimizin bizleri seçme nedenleri lokasyonumuzun çok merkezi bir noktada olmasından kaynaklıdır. Özellikle bu yaz dönemindeki sıcak havaların çok yüksek seviyede olması insanların bizi tercih etmelerinin en önemli nedenlerinden biri oluyor. Lokasyon olarak çok merkezi bir noktada olduğumuz için insanların normal alışveriş dışında günlük zaman harcadıkları, eğlendikleri, zaman zaman kendileri için fırsatlar buldukları, yaptıkları alışverişlerle ödüller kazandıkları bir yer. Bu anlamda Tekirdağ'daki en büyük kapalı alan özellikle Trakya Bölgesinde de en büyük kapalı alandır. Yılda 8 milyon ziyaretçinin geldiği günlük 30 ve 35 bin insanı ağırladığımız bir alışveriş merkezidir" ifadesini kaydetti.

Arkadaşı ile birlikte Tekira Avm'ye gelen Yunus Emre Aydın, "Dışarısı çok sıcak olduğu için Tekira'ya geldik. Arkadaşımla geldim hem dolaşıyoruz bakıyoruz etrafa ne var ne yok. Şimdi alışveriş yapacağız. Bir de sinemaya bakacağız hangi film var diye" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekira Avm, Sıcak Yaz Günlerinde Ziyaretçi Akınına Uğruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement