Tekirdağ 100. Yıl Mahallesinde Yapılmayan Yollardan Vatandaş Şikayetçi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ 100. Yıl Mahallesinde Yapılmayan Yollardan Vatandaş Şikayetçi

Tekirdağ 100. Yıl Mahallesinde Yapılmayan Yollardan Vatandaş Şikayetçi

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’ya bağlı 100. Yıl mahallesinde yaşayan vatandaşlar, yolların uzun süredir yapılmamasından şikayet ederek yetkililerin harekete geçmesini istedi.

12.08.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı 100. Yıl mahallesinde yaşayan vatandaşlar, yolların uzun süredir yapılmamasından şikayet ederek yetkililerin harekete geçmesini istedi.

100. Yıl mahallesinde yollardan rahatsız olan çevre sakinleri ve esnaf, yolların bir an önce yapılmasını istiyor. Mahallenin hemen hemen her sokağında çukurların oluştuğu yollardan geçen araç sürücüleri de zor anlar yaşarken, mahalle sakinleri, yetkililerin bir an önce duruma çare bulmasını istiyor.

Yolların yaklaşık 4 aydır bozuk olduğunu belirten 100. Yıl mahallesinde yaşayan Sayenur Baştürk, "Mayıs aynın sonlarında ve Haziran aylarının başlarında başladı. Yapılmayalı çok uzun zaman oldu. 100. Yıl sakinleri olarak yolların bu durumundan çok şikayetçiyiz. Araç sahipleri olarak da yaya olarak da yolları kullandığımızda sorunlar yaşıyoruz. Araçlarımızın mekanik aksanı ile ilgili çok sorunlar yaşıyoruz. Yani düzgün bir yol yok iş yerimize gidip gelebileceğimiz. Yaya olduğumuzda araçların yapmış olduğu tozdan çok sorunlar yaşıyoruz. Evlerde de tozlarla ilgili sorunlar yaşıyoruz. Bazen de sularımız kesiliyor. Yani işlem çok uzun sürdü. Tabi ki yapılacak bu. Bizim için yapılan bir hizmet ama çok uzun sürdü ve her yer böyle. Her yeri aynı anda açtıkları için çok sıkıntı yaşıyoruz. Bir an evvel bu sorun düzeltilmesini istiyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ 100. Yıl Mahallesinde Yapılmayan Yollardan Vatandaş Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement