Tekirdağ AFAD Marmara Depremini Anma Etkinlikleri Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ AFAD Marmara Depremini Anma Etkinlikleri Düzenleyecek

Tekirdağ AFAD Marmara Depremini Anma Etkinlikleri Düzenleyecek

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin yıl dönümünde anma etkinlikleri düzenleyecek.

15.08.2014 10:46  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıl dönümünde anma etkinlikleri düzenleyecek.

AFAD, Marmara Depremi'nin 15. yıl dönümü olan 17 Ağustos Pazar günü Tekirdağ Tuğlalı Parkta Belediye, İtfaiye, Sağlık, Kızılay ve Takder'in katılacağı bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Tuğlalı parkta kurulacak AFAD çadırında ziyaretçilere sinevizyon gösterisi yapılacağı ve katılımcılara kitapçık ve broşür dağıtılacağı belirtildi. Etkinlikler kapsamında 15 Ağustos Cuma günü Tekirdağ'da özel bir hastanede 'Afet ve Acil Durum Eğitimi' verilecek ve 16.00 -17.00 saatleri arasında da tahliye tatbikatı gerçekleştirilecek.

Yapılacak etkinliklerin, deprem gerçeğiyle yüzleşerek edinilen bilgi ve tecrübelerin hafızalarda canlı tutulması maksadıyla yapıldığını ifade eden AFAD İl Müdürü Recep Erol, "Amacımız felaket başa gelmeden önlemlerimizi almak, afet bilinç düzeyi ve farkındalığı artırmak, panik yapmadan afetleri en az zararla atlatmak" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ AFAD Marmara Depremini Anma Etkinlikleri Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement