Tekirdağ - Anız Yangınını İtfaiye Söndürdü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ - Anız Yangınını İtfaiye Söndürdü

Tekirdağ - Anız Yangınını İtfaiye Söndürdü

Anız yangınını itfaiye söndürdü Tekirdağ Bahçelievler mahallesi tarlalarda çıkan anız yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü.

24.08.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anız yangınını itfaiye söndürdü

Tekirdağ Bahçelievler mahallesi tarlalarda çıkan anız yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yakınındaki evlere sıçramadan söndürüldü.

Bahçelievler mahallesinde bulunan bir tarlada çıkan anız yangını kısa sürede rüzgarında etkisiyle diğer tarlalara sıçradı. Dumanları görenlerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 600 dönümde etkili olan yangını söndürmek için mücadele verdi. Anız yangının olduğu bölgeye yakın olan Namık Kemal Üniversitesini ve civardaki bazı evleri yangın nedeniyle panik yaşarken, itfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangın 3 saatte söndürüldü.

Yangının söndürülmesine çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü'nden arazöz ve orman işçileri de destek verdi. Bazıları alevlerin evlerine ve seralarına sıçramaması için ellerindeki hortumlarla su sıktı. Mahalle sakinleri itfaiye geç geldiği ve yetersiz kaldığı için alevlerin hızla geniş bir alana yayıldığını öne sürerken Emin Şen, 2 kilometre uzakta başlayan yangının kısa sürede evlerine dayandığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ - Anız Yangınını İtfaiye Söndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement