Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Açıklaması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Açıklaması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Atatürk’ün Başkomutanlığı ile kazanılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın 92. yılını gururla kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

28.08.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Atatürk'ün Başkomutanlığı ile kazanılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 92. yılını gururla kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk ulusunun, Birinci Dünya Savaşı'nın ardından Mondros ve Sevr Antlaşmalarıyla dayatılmaya çalışılan tutsaklığa karşı yüce Atatürk'ün önderliğinde eşi benzeri olmayan bir direniş mücadelesi verdiğinin altını çizdi.

'Ya İstiklal ya Ölüm' diyerek 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan Kurtuluş Savaşı'nın tüm yurda dalga dalga yayıldığını ifade eden Başkan Albayrak, mesajında " Erzurum'da, Sivas'ta, Amasya'da, Ankara'da yapılan toplantılarda bütün ulusumuz Atatürk'ün önderliğinde birleşmiştir. Her yıl aynı heyecan ile kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, ulusumuzun onurlu, saygın yaşama isteği ve kararlılığını tüm dünyaya kabul ettirdiği bir gündür. Zorluk ve yokluk içerisinde sürdürdüğümüz özgürlük mücadelesinde başta eşsiz komutan Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, isimsiz binlerce kahramanımızı saygıyla anıyor, Tekirdağlı hemşehrilerimizin ve bütün ulusumuzun Zafer Bayramını kutluyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement