Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gürkan'ı Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

06.04.2016 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Gürkan, Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları İ.Feyzi Ünal, A.Soner Ergin, Projeler Daire Başkanı Bahattin Yılmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin'i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan, "Sayın Başkanımız Kadir Albayrak Edirne'ye hayran birisi. Kendisine Edirne Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerimizden bahsettik. Kendisiyle güzel bir sohbet gerçekleştirdik" dedi.

Albayrak da Edirne'ye hayran olmamanın mümkün olmadığını ifade ederek, " Tarihin başkenti. Başkanımız Recep Gürkan da bizlere Edirne'deki projelerden bahsetti. Gerçekten Edirne'de güzel şeyler olmuş ve olmaya devam ediyor. Sayın Recep Gürkan'ı ve ekibini tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Albayrak ve beraberindeki heyet daha sonra Edirne Belediye Binası'nı ve Atatürk Odası'nı gezdi. Ziyaret sonunda Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a günün anısına Edirnekari tablo, Albayrak ise Gürkan'a dokuma kilim hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement