Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy hizmet binası törenle hizmete açıldı.

20.11.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve her hafta bir ilçede gerçekleştirilen 'Hizmet Kervanı' kapsamında dile getirdiği 'Her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak' sözü hayata geçirilmeye başlandı.

Hizmet Binasının açılışını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin ilk hizmet binasını Şarköy'de açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek "Göreve geldiğim günden bu yana 11 ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi sürekli geziyorum. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray'ın Sefaalan'ından Şarköy'ün Terziköy'üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız. 5 sene sonra bize verdiğiniz oyları ananızın ak sütü gibi size helal ettireceğiz. Büyükşehir artık hizmete başlamıştır ancak büyükşehir olayının, hizmet olayının siyasal boyutu olmaz. Tüm siyasi partilerle birlikte hepimiz bu taşın altına elimizi koymak durumundayız" dedi.

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta'nın da katıldığı açılış töreni sonrası hizmet binasında ilk toplantı gerçekleştirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement