Tekirdağ-Çorlu Karayolu'nda Domuz Tehlikesi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ-Çorlu Karayolu'nda Domuz Tehlikesi

Tekirdağ-Çorlu Karayolu\'nda Domuz Tehlikesi

Tekirdağ-Çorlu Karayolu’nda sabahın erken saatlerinde yolun karşısına geçmeye çalışan büyük bir domuz, kamyonun çarpması sonucu telef oldu.

09.07.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ- Çorlu Karayolu'nda sabahın erken saatlerinde yolun karşısına geçmeye çalışan büyük bir domuz, kamyonun çarpması sonucu telef oldu. Yol ortasında tehlikeye sebep olan domuz, Karayolları ekipleri tarafından sazlık alana atıldı.

Tekirdağ- Çorlu Karayolu 26. kilometresinde, sabahın erken saatlerinde duble yolun karşısına geçmeye çalışan büyük bir domuz, aniden önüne çıktığı bir kamyonun çarpması sonucu telef oldu. Karayolunda tehlike oluşturan telef olmuş domuza, sürücülerin uyarması sonucu kısa sürede olay yerine gelen Karayolları ekipleri, herhangi bir kazaya mahal vermemek için müdahale etti. Karayolları ekiplerinden 3 görevli, güçlükle sürüklediği domuzu, yolun kenarına kadar taşıdıktan sonra sazlık alana attılar.

Konuyla ilgili bilgi veren bir çiftçi, domuzların tarlalarındaki mahsullere zarar verdiğini, bu bölgede daha önce de böyle büyük domuzlar gördüklerini ve çok nadir de olsa geceleri yola çıkarak tehlike oluşturduklarını söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ-Çorlu Karayolu'nda Domuz Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement