Tekirdağ'da 10'uncu Kez Sessiz Çığlık Eylemi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da 10'uncu Kez Sessiz Çığlık Eylemi Yapıldı

Tekirdağ\'da 10\'uncu Kez Sessiz Çığlık Eylemi Yapıldı

Tekirdağ'da 10'uncu kez 'Sessiz Çığlık' eylemi yapıldı.

22.03.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da 10'uncu kez 'Sessiz Çığlık' eylemi yapıldı. Eylemde açıklama yapan Emekli Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, "Buradan Silivri, Hasdal, Hadımköy, Maltepe, Şirinyer, Sincan ve Mamak'ta bulunan kahramanlara selam olsun" dedi.

Tekirdağ'da Vardiya Bizde Platformu tarafından organize edilen ve Tuğlalı Park'ta gerçekleştirilen eylem, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda emekli Albay Atilla Alçın katılımcılara teşekkür konuşması yaparken, emekli Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, grup adına basın açıklaması yaptı. Emekli Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, "Ergenekon davasından sonra şimdi sıra Balyoz, askeri casusluk ve gizli belge gibi davalarla kumpas kurularak yargılanan Türk askerlerindedir. Eylemlerimiz ülkemizde 13 il ve ilçelerde yurtdışında Amerika'da yapılmaktadır. Buradan Silivri, Hasdal, Hadımköy, Maltepe, Şirinyer, Sincan ve Mamak'ta bulunan kahramanlara selam olsun" dedi.

Program emekli öğretmen Aygül Uzel tarafından okunan emekli Orgeneral İlker Başbuğ'a ait 'Azap Yolu'adlı şiirle devam etti. Vardiya Bizde Platformu tarafından organize edilen eylem üniversitesi öğrencisi Özgün Tekkeşinoğlu'nun Andımız'ı katılımcılara okutması ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da 10'uncu Kez Sessiz Çığlık Eylemi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement