Tekirdağ'da "15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi" - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da "15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi"

Tekirdağ'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinin fotoğraflarının de yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi" açıldı.

26.09.2016 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinin fotoğraflarının de yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi" açıldı.

Tekirdağ Valiliği önündeki serginin açılışına, Vali Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Cüneyt Yüksel, fotoğrafların acı birer hatıra olduğunu söyledi. Darbe girişiminden sonraki demokrasi nöbetlerinin birlik ve beraberliğin sergilendiği çok büyük bir şölen olduğunu belirten Yüksel, sergide, 15 Temmuz sürecinde yaşananların, vatandaşların vatanseverliğinin fotoğraflarının yer aldığını ifade etti.

Sergide, Türkiye genelinden fotoğraflara da yer verildiğini aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"İnşallah bir daha 15 Temmuz süreçleri yaşanmaz. Bunlar sadece acı bir hatıra olarak kalır diyoruz. Burada iyi tarafından bakarsak Türkiye'de ki vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğini sergilediği çok büyük bir şölen oldu demokrasi nöbetleri. İnşallah 15 Temmuz şuuru Türkiye'de devam eder. Bu sergi diğer ilçelerimize de gidecek ve oradaki vatandaşlarımız da bunları görebilecek."

Konuşmaların ardından, serginin açılış kurdelesi kesildi.

Tekirdağ\'da "15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da '15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi' - Son Dakika


Advertisement