Tekirdağ'da 2.kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatında Hazırlıklar Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da 2.kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatında Hazırlıklar Tamamlandı

Tekirdağ\'da 2.kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatında Hazırlıklar Tamamlandı

Tekirdağ Belediyesi'nce yaptırılan 2. kısım kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatında hazırlıklar tamamlandı.

24.01.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Belediyesi'nce yaptırılan 2. kısım kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatında hazırlıklar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, İller Bankası yetkilisi Ali Seyfi Küçüköncü ile yemekte buluşarak 2. kısım kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatında gelinen son nokta ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

İlhan Restaurantta gerçekleşen ve Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özen ve Haldun Güler'in yanı sıra Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkili personelinin de katıldığı yemekte konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç "Tempo Altyapı Mühendislik Müşavirlik A.Ş. ile sözleşmesi imzalanan, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Şebekeleri ile Atık Su Arıtma Tesislerinin Uygulama Projelerinin, Fizibilite Raporlarının Hazırlanması ve Uygulama Süresine kadar yapılacak olan iş ve işlemlere yönelik danışmanlık hizmet alımı işine başladık" dedi.

Diğer taraftan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Garantörlüğünde 28 Eylül 2012 tarihinde iş kapsamında Tekirdağ Belediye Başkanlığı ile İller Bankası A.Ş. arasında Alt-Kredi Anlaşması imzalayarak, Alt Kredi Anlaşması sayesinde şehrin en acil ihtiyaçları olan Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekeleri ile Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin hayata geçirilebilmesi imkanı oluşturduklarını kaydeden Başkan Dalgıç, "Bu iş kapsamında hazırlanan Tekirdağ alt yapı kesin projeleri İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından 04 Nisan 2013 tarihinde onaylanmış ve alt yapı projelerinin 1.Kısım ihale hazırlık çalışmaları tamamlanarak 30 Temmuz 2013 tarihinde Tekirdağ merkez 1.Kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı ihalesini gerçekleştirdik. 30 Eylül 2013 tarihinde işyeri teslimi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başladık. Aynı projenin 2. Kısım ihale kapsamında kalan Tekirdağ merkez 2. Kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu inşaatı ve Atıksu Terfi Merkezleri ile Terfi hatları inşaatı işi için gerekli hazırlıklar Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve İller Bankası A.Ş. tarafından yapılarak tamamlandı. Bundan sonra ihaleye çıkarak inşaat çalışmalarını başlatacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da 2.kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatında Hazırlıklar Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement