Tekirdağ'da 4 Aracın Birbirine Girdiği Kazada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da 4 Aracın Birbirine Girdiği Kazada 2 Kişi Yaralandı

Tekirdağ\'da 4 Aracın Birbirine Girdiği Kazada 2 Kişi Yaralandı

Tekirdağ’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

10.08.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Atatürk Bulvarı iskele mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 SD 767 plakalı Bedirhan C.'nin (60) yönetimindeki ticari kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta duran 59 T 0169 plakalı Nizamettin A. hakimiyetindeki ticari taksiye ve ardından Süleymanpaşa Belediyesine ait İlyas Ö. hakimiyetindeki 1005 plakalı kepçeye arkandan çarptı. Çapışmanın etkisiyle Nizamettin A. hakimiyetindeki taksi ise öndeki araca arkadan çarptı.

Kazada, aracında sıkışan Bedirhan C. ve ticari taksi şoförü Nizamettin A. yaralandı. Yaralı Bedirhan C., kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı hafif yaralı atlatan Nizamettin A.'nın tedavisi ise olay yerinde yapıldı.

Kazada çarpmanın etkisiyle kamyonetin parçaları yola savruldu. Trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

"İLK TAKSİYE SONRA DA KEPÇEYE ÇARPTI"

Kazayı gören vatandaş Ahmet Bülent Başbuğoğlu, ticari aracın süratli olduğunu iddia ederek, "36 plakalı ticari araç çok süratli geliyordu. İlk önce sarı taksiye ondan sonra da kepçeye vuruyor. Sarı taksi de çarpmanın etkisi ile öndeki araca çarpıyor. Bu kazada ölüm olmaması çok sevindirici" dedi.

Kazaya karışan taksi şoförü Nizamettin A. ise kırmızı ışıkta durduğunu belirterek, "Ben kırmızı ışıkta bekliyordum, önümde araç vardı. Durduktan sonra 36 plakalı araç hızlı geliyordu. Aracın hızı 100-120 kilometre vardı. Bana arkadan vurdu. Bende öndeki araca vurdum. O da benden sonra kepçeye vurdu" diye konuştu.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da 4 Aracın Birbirine Girdiği Kazada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .....: olacağı buydu daha çok duyucaz hergeçengün artan trafiğinde ve bitirilemyen ve güvenlikti levhaydı önlemi alınamayan tekirdağ yollarında kaza haberlerini bol ca duyacağız.cana gelmesin inşallah.adamında karsında çocuğunda araç olursa eee dahada fazlasıyla geleni gideni istanbullusuydu kitlerse trakyayı olan bu sonuç 4 0 Yanıtla

Advertisement