Tekirdağ'da Apartman Boşluğuna Bırakılan Bebek - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Apartman Boşluğuna Bırakılan Bebek

Çorlu ilçesine bağlı Marmaracık beldesindeki bir apartmanın boşluğunda bulunan bebeğin, aynı apartmanda oturan 4 çocuk sahibi çifte ait olduğu belirlendi

22.10.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu ilçesine bağlı Marmaracık beldesindeki bir apartmanın 6. katında, merdiven boşluğunda bulunan yeni doğmuş bebeğin anne ve babasının, aynı apartmanda oturan 4 çocuk sahibi çift olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, geçen yıl mart ayında yeni doğmuş bebeğin bir asansör tamircisi tarafından çanta içinde bulunması olayını araştıran jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma ve DNA sonuçları doğrultusunda, bebeğin aynı apartmanın 3. katında oturan G.A. ve H.A. çiftine ait olduğunu tespit etti. Anne ve baba gözaltına alındı.

Anne G.A'nın jandarmaya verdiği ifadesinde, 4 çocukları olduğunu ve eşinin kendisine hamile kalmaması yönünde uyarılarda bulunduğunu, bu nedenle eşinden hamile kalmasına rağmen bunu 9 ay boyunca gizlediğini söylediği öğrenildi.

G.A. ayrıca, bebeği evde tek başına doğurarak bir çanta içinde apartman boşluğuna bıraktığını da itiraf etti.

H.A. ve eşi G.A, ifadelerinin alınmasının ardından cumhuriyet savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı. Çift hakkında, "aile ferdine kötü muamelede bulunma" suçundan Çorlu Sulh Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Ailenin olayın ardından Kayseri'ye taşındığı ve mahkemenin, hastanede Murat adı verilen bebeğin Sevgi Evi'nde kalmaya devam etmesine karar verdiği belirtildi.

Geçen yıl bir apartmanın boşluğunda yeni doğmuş bir erkek bebek bulunmuş, Çorlu'daki özel bir hastanede tedavi edilen bebek, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evi'ne yerleştirilmişti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Apartman Boşluğuna Bırakılan Bebek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement