Tekirdağ'da Bir Gecede 4 İş Yerini Soydular - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Bir Gecede 4 İş Yerini Soydular

Tekirdağ\'da Bir Gecede 4 İş Yerini Soydular

Tekirdağ’da bir pasajda bulunan 4 iş yeri bir gecede soyuldu.

08.01.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da bir pasajda bulunan 4 iş yeri bir gecede soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da bulunan bir pasajda sabaha karşı soygun gerçekleştirildi. Pasajda bulunan 4 iş yerine de giren hırsızlar umduğunu bulamadı. Önce fatura ödeme merkezine giren hırsızlar Sevim Erdoğan'a ait su, elektrik, telefon ve internet ödeme noktasından 322 TL ve iş yerinde bulunan kredi kartlarını aldı. Bununla yetinmeyen hırsızlar Emre Akyüz'e ait Akyüz Tuhafiye, Süleyman Usbaşı'na ait Nebi Mefruşat ve Nihat Batuk'a ait erkek kuaförüne girdi. Girdikleri 3 dükkandan da bir şey bulamadan çıkan hırsızların sadece fatura ödeme noktasından para ve kredi kartlarını çaldıkları tespit edildi.

Sabah saatlerinde dükkanlarını açan iş yeri sahiplerinin durumu fark etmesi sonucu olay yeri inceleme ekipleri kapılarda ve dükkan kasalarında parmak izi aradı.

Olaya karıştığı sanılan 2 kişinin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Bir Gecede 4 İş Yerini Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement