Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ’ın Şarköy ve Çerkezköy ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

21.11.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ'ın Şarköy ve Çerkezköy ilçelerinde yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Şarköy İşletme Müdürülüğü sorumluluk alanında 24 Kasım Salı günü 09.00-15.00 saatleri arasında 6 saat süre ile şebeke çalışması nedeniyle Şarköy ilçesi Gaziköy ve Güzelköy Mahallesinde; Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 25 Kasım Çarşamba günü 09.00-11.00 saatleri arasında 2 saat süre ile bakım onarım çalışması nedeniyle Gaziosmanpaşa mahallesinin bir kısmı, Can sokak ve Çetinkaya sokakta; 12.00-16.00 saatleri arasında 4 saat süre ile bakım onarım çalışması nedeniyle İstasyon mahallesinin bir kısmı, Şentürk sokak, Alper sokak, Mehmetçik sokak, Şehzade sokakta elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement