Tekirdağ'da İnşaat Alanında Meydana Gelen Göçük Nedeniyle Güvenlik Önlemi Alındı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da İnşaat Alanında Meydana Gelen Göçük Nedeniyle Güvenlik Önlemi Alındı

Tekirdağ\'da İnşaat Alanında Meydana Gelen Göçük Nedeniyle Güvenlik Önlemi Alındı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da bir inşaat alanında dün akşam saatlerinde meydana gelen göçük nedeniyle güvenlik önlemi alındı.

11.07.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da bir inşaat alanında dün akşam saatlerinde meydana gelen göçük nedeniyle güvenlik önlemi alındı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda göçüğün meydana geldiği alana istinat duvarı örüldü.

Olay, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi Ulubey Sokaktaki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanında çalışma yapan kepçe, toprağı kazarken yan binanın temeline zarar verdi. Yaşanan olay sırasında bölgede göçük meydana gelirken, doğal gaz borusu patladı, sokakta elektrik ve su kesildi.

Yaşanan olayın ardından binada yaşayan vatandaşlar geceyi otelde geçirirken, sabahın erken saatlerinde göçüğün meydana geldiği alanda güvenlik önlemi alınmaya başlandı. Olay yerinde çalışma yapan ekipler, bölgeye istinat duvarı ördü.

Göçük sırasında kesilen su, elektrik ve doğal gazın verildiğini belirten sokak sakinleri, her şeyin normal olduğu belirtti. İnşaata alanında başlanılan çalışmalarda önlemlerin alındığını ifade eden İşletme Sorumlusu Bülent Canikli, "Dün sokak sakinleri ile görüşüldü. Evlerin çoğu boşaltıldı. Dün gece aileler otellere yerleştirildi. Gereken tüm önlemler alındı. Şimdi durum normal devam ediyor. Dün inşaata kayma meydana geldi. Kaymadan sonra tüm önlemleri aldık. Neyse dün her hangi bir can kaybı ve mal kaybı yok. Şu anda tedbirimiz alarak inşaatımızı yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da İnşaat Alanında Meydana Gelen Göçük Nedeniyle Güvenlik Önlemi Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement