Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili

Tekirdağ\'da Okullara Kar Tatili

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde dün gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı.

31.12.2014 16:06  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara VE ÇERKEZKÖY'DE KAR ETKİSİNİ ARTTIRDI

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde dün gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Cadde ve sokaklar beyaza bürünürken, araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Malkara Belediyesi'ne bağlı kar küreme ve tuzlama araçları da yolların kapanmaması için tuzlama çalışmalarına başladı. Esnaf ise kapanan iş yerleri kapılarının önünü açmak için ellerinde süpürge ve kürekler ile çalıştı. Karayolları ekipleri Tekirdağ-Malkara ve Keşan karayolunun kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından şehir içi araç trafiği kontrollü olarak akıyor. Polis, zincirsiz araç geçişine izin verilmeyeceğini, sürücülerin bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Çerkezköy İlçesi'nde gece yarısından sonra başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. İlçe yılın son gününde beyaza bürünürken, zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı özellikte trafikte aksamalara neden oldu. Çerkezköy'de tipi nedeniyle bazı elektrik tellerinin kopması, elektrik kesintilerine neden oldu. Kar nedeniyle sürücüler trafikte zor anlar yaşarken, Çerkezköy Belediyesi ekipleri de Cengiz Topel Caddesi başta olmak üzere ana arterlerde buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasına başladı. Trafik ekipleri ise sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı ekipler de OSB içindeki caddelerde çalışma yaptı. Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar kar topu oynayarak tadını çıkardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement