Tekirdağ'da Sağanak Yolları Delip Geçti - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Sağanak Yolları Delip Geçti

Tekirdağ\'da Sağanak Yolları Delip Geçti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde etkili olan sağanak yağış, şehir merkezini enkaz alanına çevirdi.

28.09.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde etkili olan sağanak yağış, şehir merkezini enkaz alanına çevirdi. Şehrin merkezinde caddenin taşları yerinden sökülürken, nehre dönen yollarda derin çukurlar oluştu.

Malkara ilçesinde etkili olan sağanak yağış zor anlar yaşattı. Aşırı yağmurla birlikte elektrikler kesilirken, Kurtuluş Caddesi üzerindeki yolda ise çökme meydana geldi. Yaklaşık 250 metre uzunluğunda yarılan yolu gören vatandaşlar şaşkına döndü. Sürücüler ise mahsur kalan araçlarını son anda kurtardı.

Şiddetli yağış, pazarcı esnafına da zor anlar yaşattı. Aniden bastıran ve şiddetini giderek arttıran yağmur, caddeleri göle çevirdi. Yollar sularla kaplanırken, caddelerde ve çevre yolunda trafik aksadı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, cadde üzerindeki dükkanlara, pasajlara, kahvehanelere ve saçak altlarına sığındı.

Yaşananları felaket olarak adlandıran esnaf Molla Mehmet, "Böyle bir yağış daha önce görmedim. İlçemizde tam bir sel felaketi yaşıyoruz. Yollar düpedüz nehre dönmüş durumda. Yağmurdan kaçıp, kahvehaneye sığınan vatandaşlar burada mahsur kaldı" diye konuştu.

Çökmelerin meydana geldiği bölgelere, Malkara Belediyesi'ne bağlı iş makineleri sevk edildi. Hasar oluşan yerlerde belediye ekipleri onarım çalışması yaptı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Sağanak Yolları Delip Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement