Tekirdağ?da Şiddetli Rüzgar - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ?da Şiddetli Rüzgar

Tekirdağ?da Şiddetli Rüzgar

Tekirdağ'da şiddetli rüzgar TEKİRDAĞ ve ilçelerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

05.02.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da şiddetli rüzgar

TEKİRDAĞ ve ilçelerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Adalara yapılan feribot seferleri iptal edilirken, şiddetli rüzgara Marmara Denizi açıklarında yakalanan yerli ve yabanca 20 kadar şilep, tanker demir attı. Çorlu İlçesi'nde yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi.

Tekirdağ'da etkili olan şiddetli rüzgar günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle Süleymanpaşa İlçesi Yalı sokak üzerindeki tarihi ahşap binanın çatısı bir otomobilin üzerine düştü. Orduevi caddesinde bir binadan rüzgar nedeniyle kopan beton parçaları park halindeki otomobilde maddi hasara neden oldu. Şiddetli rüzgar deniz ulaşımını da etkiledi. Kent merkezinden Adalara yapılması planlanan feribot seferleri şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle iptal edildi. Marmara Denizi açıklarındaki 20 kadar yerli ve yabancı bandıralı şilep ile tanker demir atarak beklemeye geçti. Tekirdağ sahilinde ise şiddetli rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluştu.

ÇORLU'DA YAĞMUR

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış ise kısa sürede sokakları göle çevirdi. Trafikte araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, şiddetli rüzgar nedeniyle Çorlu havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi. Hava sıcaklığının sıfır olduğu ilçede saatte 70 kilometre hızla esen rüzgar çöp konteynırları devrildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ?da Şiddetli Rüzgar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement