Tekirdağ'da Teröre Tepki Mitingi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Teröre Tepki Mitingi

Tekirdağ\'da Teröre Tepki Mitingi

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısı, Tekirdağ'da 'Tek yürek, tek bilek, tek Türkiye' adıyla yağmur altında düzenlenen mitingle lanetlendi.

12.12.2016 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısı, Tekirdağ'da 'Tek yürek, tek bilek, tek Türkiye' adıyla yağmur altında düzenlenen mitingle lanetlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bu ülkeyi de hainlere böldürmeyiz. Artık bütün siyasilerimiz birleşsin, söz konusu vatandır" dedi.

Bedesten Meydanı'nda yağmur altında gerçekleşen mitinge ellerinde Türk bayraklarıyla yaklaşık bin kişi katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Güvenlik güçlerimize karşı yapılan bu hain saldırı tüm ülke olarak hepimizi derinden yaraladı. Terör denilen bu belaya asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Nasıl ki bu ülke, bu millet 15 Temmuz döneminde dinci terör örgütüne karşı durdu, bu hainlere de karşı durmasını ve haddini bildirmesini bilecektir. Biz büyüklüğümüzü 'ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum' diyen büyük önderimizin gücünden alıyoruz. Biz Çanakkale'de 250 bin şehit verdik, Kıbrıs'ta 40 bin şehit verdik. Bu ülkeyi de hainlere böldürmeyiz. Artık bütün siyasilerimiz birleşsin, söz konusu vatandır" dedi.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise terörü lanetlemekten öte bir şeyler yapılması gerektiğini belirterek, "Bugün gerçekten sözün bittiği bir noktaya ülke olarak gelmiş bulunmaktayız. Her gün canımız yanıyor ama biz terörü lanetlemekten başka bir şey yapamıyoruz. Artık lanetlemekten öte bir şeyler yapma zamanımız gelmiştir. Siyaseti de, ekonomiyi de bir kenara bırakmak ve her gün canlarımıza mal olan terör belasına son vermek zorundayız. Enerji köprüsü üzerinde çıkarları olanlar, bu ülke üzerinde hesap yapanlar, terörü maşa olarak kullananlar benim umurumda değil. Kaybettiğimiz evlatlarımız bir daha geri gelmeyecek. Artık daha fazla can yitip gitmesin, artık evlatlarımız, kardeşlerimiz rahatça sokaklarda yürüyebilsin istiyorum. Her ne olursa olsun, kan dökenler, terörden medet umanlar bilmelidir ki bizim İstiklal Marşımız bize ilk sözcüğünde korkmamayı emrediyor. Biz asla korkmuyoruz" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Teröre Tepki Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement