Tekirdağ'da Yağış Kaza Getirdi: 1'i Polis 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Yağış Kaza Getirdi: 1'i Polis 4 Yaralı

Tekirdağ\'da Yağış Kaza Getirdi: 1\'i Polis 4 Yaralı

Tekirdağ'da sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini artıran sağanak yağış kazalara neden oldu.

12.07.2014 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini artıran sağanak yağış kazalara neden oldu. İlk kaza, Tekirdağ- Malkara yolu 5'inci kilometresinde meydana geldi. Malkara'dan, Tekirdağ yönüne giden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'nde görevli dalgıç polis memuru 45 yaşındaki Adnan Toktaş yönetimindeki 34 FU 9272 plakalı otomobil, Bağlar Rampası'na geldiği sırada daha önce meydana gelen maddi hasarlı kazayı görerek frene bastı.

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kaymaya başlayan araca arkasından gelen E.Ç. yönetimindeki 34 BHH 65 plakalı cip çarptı. Kaza sonucu cip, savrularak yol kenarındaki su kanalına düştü. Kaza sonucu sürücüler Adnan Toktaş ve E.Ç. ile araçlarda yolcu olarak bulunan İ.Y. ve M.A. yaralandı. Araçta sıkışan Adnan Toktaş, olay yerine çağrılan kaza kırım ekibinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Yağış Kaza Getirdi: 1'i Polis 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement