Tekirdağ'daki PTT Şubesini Kredi Borcu İçin Soydular - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'daki PTT Şubesini Kredi Borcu İçin Soydular

Tekirdağ\'daki PTT Şubesini Kredi Borcu İçin Soydular

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, PTT Şubesini soyan eli silahlı iki kişi yakalandı.

20.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, PTT Şubesini soyan eli silahlı iki kişi yakalandı. 19 bin TL çaldığı ortaya çıkan zanlıların soygunu kredi kartı borcu için yaptıkları belirlendi. Zanlıların biri çaldıkları para ile yakalanırken diğeri kovalamaca sonunda soygunda kullandıkları kuru sıkı silahla yakalandı.

Olay, Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde meydana geldi. Yeşiltepe mahallesindeki postane şubesine gelen eli silahlı 20-25 yaşlarında iki kişi, silah zoru ile kasadaki 19 bin lirayı aldı. Yaya olarak kaçan zanlılar, kısa sürede izlerini kaybettirdi. Olay anında alarma basan görevli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, vakit kaybetmeden aldıkları bilgi doğrultusunda başlattıkları çalışmalar sonucu çevre yolu üzerinde kaçmakta olan 32 yaşındaki Erhan Demirci'yi çaldıkları 19 bin TL ile yakaladı. Olaya 26 yaşındaki Semih Güney'in de karıştığı bilgisini alan Ergene Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alan taraması yaparak zanlıları aramaya başladı. Deri organize sanayi içinde fark edilen Güney, kovalamaca sonucu soygunda kullandıkları kuru sıkı silahla yakalandı. Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KİRALADIKLARI ARABAYLA KAÇACAKLARDI

İddiaya göre, soygunu önceden planlayan ve Çorlu'dan bir gün önce kiraladıkları belirlenen aracı evlerinin önüne park eden zanlılar, soygun sonrası panikle yaya olarak izlerini kaybettirmek istedi. Farklı yönlere kaçan zanlılar vatandaşın da dikkatinden kaçmadı. Koşarak kaçmaya devam eden şahıslar tüm dikkatleri üzerlerine çekmesi sonucu yakayı ele verdi.

KREDİ BORCU İÇİN PTT ŞUBESİNİ SOYDULAR

Yakalanan zanlılar ilk ifadesinde bankadan çektikleri kredinin borcunu ödeyemediklerini, krediyi ödemek için soygun yaptıklarını belirtti. Gerçekleşen soygunla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'daki PTT Şubesini Kredi Borcu İçin Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement