Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, göreve geldikleri ilk günden itibaren Çorlu'nun altyapı sorunlarının farkında ve bilincinde olduklarını bildirdi.

28.03.2013 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, göreve geldikleri ilk günden itibaren Çorlu'nun altyapı sorunlarının farkında ve bilincinde olduklarını bildirdi.

Sarıkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Çorlu'da 22-26 Mart arasında Reşadiye, Şeyhsinan, Hatip, Hıdırağa ve Kemalettin mahallelerinde su kesintisi meydana geldiğini belirtti.

Altyapı sorunu nedeniyle mahallelere su verilemediğini kaydeden Sarıkurt,

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin altyapı sorunlarının farkında ve bilincindeyiz. Bu nedenle her yıl altyapı yapımına önem vermekteyiz. Şehir genelinde bulunan içme ve kullanma suyu şebekesinin ömrü 30 yıla yaklaşmıştır. Borularda her ne kadar sorun olmasa da boru birleşim noktalarındaki contalardan kaçaklar meydana gelmektedir. Şebekenin tamamının değiştirilmesi için belediye meclisince alınan karar doğrultusunda, Belediye Başkanımız Ünal Baysan, İller Bankası ile protokol imzaladı" ifadelerini kullandı.

-ÇESİAD Sağlık Komitesi toplantısı-

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Sağlık Komitesi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, dernek merkezindeki toplantıda yaptığı konuşmada, komitenin yönetim kadrosunda tecrübelerinden istifade etmek amacıyla fahri olarak temsilciler seçildiğini ve bu kişilerin yapılacak yürütme kurulu toplantılarına davet edileceklerini söyledi.

Toplantıda, ilk etkinlik olarak 31 Mart Pazar günü "Yemyeşil ve Dengeli Bir Dünya İçin Fidan Dikimi" programı onaylanarak, faaliyete geçirilmesi için karar alındı.

Toplantıya, ÇESİAD üyelerinin yanı sıra Çerkezköy, Saray ilçeleri ile Kapaklı, Karaağaç, Kızılpınar, Veliköy ve Büyük Yoncalı beldelerindeki doktorlar, diş hekimleri ve eczacılar katıldı.

-"Ben Çöp Değilim" tiyatro oyunu sahnelendi-

Çorlu'da "Ben Çöp Değilim" tiyatro oyunu sahnelendi.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde, Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Ben Çöp Değilim" adlı çocuk tiyatro oyunu, çevre bilinci konularında çeşitli mesajlar içeriyor.

Salonu dolduran minik tiyatroseverler oyunu ilgiyle izledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement