Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Belediye Konservatuarı öğrencileri konser verdi.

27.03.2014 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı çalgı yapım onarım teknikleri programı ve çalgı eğitimi programı öğrencileri konser verdi.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tekirdağ Belediye konservatuvarı öğrencilerinden oluşan gruplar dinleyenlere Piyano, gitar, keman çaldılar ve pop müziğinden örnekler sundular.

Ayrıca orkestra gruplarının da katıldığı etkinlikte konuşan Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, çalgı yapım bölümü öğrenci ve eğitmenleri tebrik ederek, "Öğrencilerimizle gurur duyuyorum ve performanslarından dolayı kendilerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Tekirdağ Belediye Başkan vekili Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımıcısı Nevim Kaçar, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve öğrenci aileleri katıldı.

SGK Müdürü Alan'dan, Dalgıç'a ziyaret

Tekirdağ SGK Müdürlüğü'ne atanan Fatma Derya Alan, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Tekirdağ Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Dalgıç'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirtilen Alan'ın, SGK çalışmaları hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

Dalgıç'ın da, Alan'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediği belirtildi.

Başkan Yardımcısı Kaçar'dan, 1915 Çanakkale Şehitlik Gezici Savaş Müzesi'ni ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, Gaziler Vakfı tarafından oluşturulan ve Tuğlalı Park'ta ziyarete açılan 1915 Çanakkale Şehitlik Gezici Savaş Müzesi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, gezici müzede sergilenen eserleri inceleyen Kaçar'ın, Tekirdağ Belediyesi olarak  sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiği belirtildi.

Açıklamada Kaçar'ın "Gaziler Vakfının hazırladığı Çanakkale Şehitlik Gezici Savaş Müzesi'ni halkımızla buluşturduk. Gaziler Vakfımıza da böylesine anlamlı bir müze oluşturduğu için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement