Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da gerçekleştirildi.

15.04.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Briç Federasyonunun düzenlediği, Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen turnuvaya, Türkiye'nin farklı illerinden gelen briç sporcuları katıldı.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, turnuva sonunda yapılan toplantıda, geçtiğimiz yıllarda Alanya'da kaymakamlık yaptığını ve o dönemde de briç sporuyla ilgilendiğini söyledi.

Briç turnuvalarına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Doğan, "Türkiye'nin her yerinden gelen sporcuların katılımıyla üst düzey turnuvalar gerçekleştiriliyor. Her geçen yıl ilgi ve katılımın arttığını görüyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya'nın da, briç sporcusu olarak katıldığı turnuvanın sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Temel fotoğrafçılık eğitimi

Çorlu Kent Konseyi Eğitim Günleri kapsamında temel fotoğrafçılık eğitimi düzenledi.

Çorlu Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen eğitim, Gılcan Mete Delibay tarafından verildi.

Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, fotoğrafçılık tarihi, fotoğraf çekiminde dikkat edilecek püf noktalar, fotoğrafta kompozisyon, altın nokta kuralı, belirginlik, sadelik, ritm, denge, perspektif ve hareket gibi başlıklar altında gerçekleştirilen eğitim sonunda, eğitimlerin tüm halka açık ve ücretsiz olduğunu söyledi.

Cesur, bundan sonra da eğitimlerinin devam edeceğini ifade ederek, "Alanında uzman eğitmenlerle çeşitli konularda düzenlediğimiz eğitim seminerlerimizden temel fotoğrafçılık eğitimi başarıyla tamamlandı. Bundan sonra da bu tür eğitici ve öğretici eğitimlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Eğitim sonunda, katılımcılara belgeleri verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement