Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TAGİD üyesi işadamları, dalış etkinliğinde bir araya geldi.

14.08.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyesi iş adamları, dalış etkinliğinde bir araya geldi.

TAGİD Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ballı, Saros Körfezi'nde gerçekleştirilen dalış etkinliğinin üyeleri için güzel bir program olduğunu belirtti. Derneklerinin üye iş adamlarının yoğun iş temposundan bir nebze de olsa bu etkinlik ile uzaklaştığını ifade eden Ballı, şöyle konuştu:

"Tüm gün süren dalışlar başarıyla tamamlandı. İş adamlarımız suyun altındaki gizemi görmenin keyfini yaşadı. Önümüzdeki süreçte de üyelerimiz için dalış, deniz paraşütü, jet su kayağı gibi programlar planlıyoruz. Geçen yıl da Saros Körfezi'nde böyle bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Bazı iş adamları tüplü dalışın keyfini yaşarken, diğerleri de tekne etrafında Ege'nin mavi sularının tadını çıkardı."

Çorlu Futbol Kulübü'nden Baysan'a ziyaret

Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneğinin yeni yönetimi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Kulüp Başkanı Nevzat Ballı ve yönetim kurulu üyeleri, Baysan'a yerel spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kulüp yöneticileri, yeni sezonda daha başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, belediyeden destek beklendiklerini kaydetti.

Baysan ise dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla spora destek vermeye çalıştıklarını aktaran Baysan, şöyle konuştu:

"Bölgemizde ve özellikle de ilçemizde faaliyet gösteren bütün spor dallarına ve kulüplerine maddi, manevi destek veriyoruz. Bunların örneklerini geçtiğimiz yıllarda gördük. Bundan sonra da spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam edecek. Ayrıca, kulübümüzün yeni yönetimine de görevlerinde başarılar diliyorum."

" Ergene, değerli bir ilçe"

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene'nin bölge sanayisini barındıran değerli bir ilçe olduğunu belirtti.

Kızıltoprak, açıklamasında bölgedeki çok sayıda sanayi kuruluşu olduğunu ve kendisinin de zaman zaman bunları ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldığını söyledi.

Bölge tesislerinin ülke ekonomisine, istihdama ve iktisat hayatına büyük değer kattığını ifade eden Kızıltoprak, "Ergene ilçesi, bölge sanayisini barındıran değerli bir ilçe. Bu ilçeye önem kazandıransa iş adamlarımızın girişimciliğiyle açılmış bu tesislerdir" dedi.

Kızıltoprak, bölgede, yüzlerce irili ufaklı sanayi kuruluşu bulunduğunu, ülke adına bu sanayi kuruluşlarının büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Bölgede üretilen çeşitli malların bir dünya kalitesi taşıması, en az burada bulunan tesisler kadar hatta daha da fazla önem arz ettiğini ifade eden Kızıltoprak, şöyle konuştu:

"Sanayi kuruluşlarımızın büyük kısmı, standartların üzerinde üretim yapıyor. Çok ciddi bir potansiyele ev sahipliği yapıyoruz. Bu nedenle de sanayicimizin yanında olduğumuzu göstermek için zaman zaman kurumlarımızı ve sanayicilerimizi ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement