Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Albayrak, büyükşehir belediye daire başkanları ile toplantı düzenledi.

16.08.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanları ile toplantı yaptı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda düzenlenen toplantıda, stratejik planlama süreci hakkında daire başkanlarına bildiler verildiği bildirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Albayrak, vatandaşların belediyeden beklentisinin yüksek olduğunu belirterek, "Halledilmesi gereken birçok sorun var. Sorunları biz yaratmadık ama halkımızın beklentisi doğaldır. Devlette devamlılık esası olduğu için belediyeye ileriye götürmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Albayrak, kısa zaman içerinde daire başkanlıklarındaki kalifiye eleman sıkıntısını da gidereceklerini kaydetti.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Yılmaz ve daire başkanları katıldı.

Süleymanpaşa'da "Sünnet Şöleni" düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi, sünnet şöleni düzenledi.

Sahil Amfi Tiyatro'da yapılan sünnet töreninde, Sevgi Evi çocukları, düğün öncesi palyaçolar çocuklarla oyunlar oynadı.

Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sünnet şöleninin gelecek yıl daha kapsamlı olacağını belirterek, "Evlatlarımız için ne yapsak az. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Geleceğimiz çocuklarımız için payımıza düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, belediye başkanı yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Çerkezköy'de elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Marmaraereğlisi ilçelerinin bazı mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, planlı bakım çalışmaları nedeniyle pazartesi günü bazı bölgelere elektrik verilmeyeceği bildirildi.

Açıklamada, Çerkezköy'e bağlı, Uzunhacı Köyü İdris Kolçak, Yusuf Kolçak ve civarında 09.00 ile 15.00 saatleri arasında 6 saat elektrik kesintisi yapılacak.

Aynı gün, Marmaraereğlisi'nde müteahhit çalışması ve planlı bakım çalışmaları nedeniyle, Yeni Çiftlik Mahallesi, Yeni ve eski bağlar mevkisi,  Muhacir mahallesi, Yeni Çiftlik Belediye ve civarına 09.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement