Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Albayrak, Ergene'de vatandaşlarla bir araya geldi.

12.09.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulanan "Hizmet Kervanı" kapsamında, Belediye Başkanı Albayrak'ın, Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştuğu belirtildi.

Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasının ardından beldeyken mahalle statüsüne geçen Velimeşe Mahallesi sakinleriyle görüşen Albayrak, amaçlarının herkese ve her yere eşit hizmeti götürmek olduğunu belirtti.

Vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalara hakkında bilgi veren Albayrak, şunları kaydetti:

"Ergene ilçemiz de büyükşehir gibi sıfırdan kuruldu. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Tüm sıkıntıları bir anda çözelim ancak sizin hizmetin en iyisini isteme hakkınız var. Biz de büyükşehir olarak yapılanmamızı tamamladık. Hizmet kervanımızı başlattık. Ergene dördüncü durağımız. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, biz hazırız. Artık hizmet dönemi başlıyor. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Hizmet yağmurundan Velimeşe de nasibini alacak"

Albayrak'a, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve kurum müdürleri de eşlik etti.

-Masatlı'dan Albayrak'a veda ziyareti

Kayseri Vali Yardımcılığı'na atanan Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a veda ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesine gelerek Albayrak'la bir süre görüşen Masatlı, Tekirdağ'da severek çalıştığını, bundan sonra da görev yapacağı her ilde başarılı çalışmalar yapmaya gayret göstereceğini bildirdi.

Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Masatlı'ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

- Elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Kapaklı ilçelerinde yarın elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Kesintinin Süleymanpaşa ilçesine bağlı, Akport Liman İşletmesi, Denizcilik Liman İşletme Müdürlüğü, Barbaros Mahallesi, Topağaç, Barbaros Tatil Sitesi, Yeşilvadi Sitesi, İstanbul Seyahat Evleri, Hürriyet Yapı Kooperatifi, Kervan Yapı Kooperatifi, Cihankent Sitesi, Denizcilik Meslek Lisesi, Kumbağ Liman içi, Orman İşletmesi ve civarında yarın 09.00-16.00 saatleri arasında elektik kesintisi uygulanacağı ifade edilen açıklamada, aynı gün Kapaklı ilçesinde, 08.30-17.30 arasında, Cengiz Kazancı, Banu Erel, Mert Yayıncılık, Közhan Yazgan çiftliklerinde, elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement