Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Kaymakamlığı tarafından başlatılan, "Sanki Bıraktım" sigarayı bırakma kampanyası kapsamında bisiklet etkinliği düzenlendi.

13.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Kaymakamlığı tarafından başlatılan, "Sanki Bıraktım" sigarayı bırakma kampanyası kapsamında bisiklet etkinliği düzenlendi.

Sağlıklı yaşam vurgusu yapmak, sigarasız sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek için yapılan bisiklet etkinliği, Cumhuriyet Meydanı'ndan başladı.

Toplanan katılımcılar, kampanya logosunun yer aldığı şapka ve yelekleri giyerek trafiğe kapatılan yolda bisiklet sürüşüne başladı. Toplu bir şekilde İlçe Belediyesi Gölbaşı Gençlik Parkı'na giden bisiklet sürücülerine değişik ikramlar da yapıldı.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Emniyet Müdürü Aykut Efe, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ve diğer yetkililer katıldı.

-Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'ya öğrencilerden teşekkür ziyareti

Kapaklı Belediyesini ziyaret eden öğrenciler, Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında yapılan ziyarette öğrencilere başarılarından dolayı notebook hediye eden Mandalı, öğrencileri il genelinde yapılan spor müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik etti.

Mandalı, bu başarı da büyük payı olan öğretmenleri de kutladığını belirterek, "İlçedeki okullarda öğrenim gören öğrenciler İl genelinde yapılan spor müsabakalarına katılıyor. Bu öğrencilerimizi ödüllendirmek bizlerin görevi" dedi.

-"2. Balkanlar'da Alevilik ve Bektaşilik" sempozyumu gerçekleştirildi

Cem Vakfı Çorlu Şubesi ve Çorlu Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen "2. Balkanlarda Alevilik ve Bektaşilik" sempozyumu Çorlu'da gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçedeki bir otelde gerçekleştirilen sempozyumda yaptığı konuşmada, Çorlu Belediyesi'nin Gazi Üniversitesi ve Cem Vakfı ile düzenlediği sempozyuma katılımından dolayı herkese teşekkür etti.

Baysan, güzel bir sempozyuma ev sahipliği yaptıklarından dolayı  memnun olduğunu belirterek, "Zaman zaman bu tür toplantılara ev sahipliği yapıyoruz. Bundan sonra da, böyle çalışmaların içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Alevilik ve Bektaşilik hakkında bilgilerin verildiği sempozyuma İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Baysan ve İlçe Müftüsü Adem Gülmek katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement