Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konser düzenledi.

22.05.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konser düzenledi.

Çerkezöy Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü'nde Fahrihan Ünsal yönetiminde yapılan konserde birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu'nun konserinin ardından Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, sahneye çıkarak koro şefi Fahrihan Ünsal'a çiçek takdim etti.

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan Karağaaç Mahallesi'ne ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Mahallesi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Mandalı, ziyarette yaptığı açıklamada, halktan gelen talep ve şikayetleri daha iyi idrak etmek amacıyla bu tür mahalle ziyaretlerini yaptıklarını, bu sayede çalışmaları daha iyi takip ettiklerini söyledi.

Yapılan mahalle ziyaretlerinde halkla samimi diyaloglar kurabildiklerini kaydeden Mandalı, "Mahallelerimize ziyaretler yaparak buradaki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı yakalıyoruz. Bu sayede, halktan gelen şikayetleri, eleştirileri ve istekleri çok daha iyi anlayabiliyoruz" dedi.

Kapaklı'da yol yapım çalışmaları

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin stabilize yol yapım çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Kapaklı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar kapsamında ekiplerin Karlı Mahallesi'nde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürdüğü ve çalışmaların ilçe merkezindeki ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak yönlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmaların ardından ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de yol yapım çalışmalarının devam edeceğine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement