Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

03.07.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında,  Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, teftiş kurulu müdürlüğünün yönetmeliği, sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti, imar planı değişiklik talepleri ile belediyenin de hisse sahibi olduğu Çordaş Çorlu Dağıtım A.Ş.'de belediye adına Baysan'a yetki verilmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Öte yandan yapılan toplantıda, Çorlu Belediye Meclisi'nin bir ay süreyle tatil edilmesine ve ağustos ayında meclis toplantısı yapılmamasına da karar verildi.

- Başkan Yüksel'den Akay'a ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Akay ile ilçe genelinde sürdürülen proje ve hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunan Yüksel, iki ilçenin ortak projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yüksel, Çerkezköy Belediyesi ile birlikte bazı projeler yapacaklarını anlatarak, "Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri'nde yaşanan alt yapı sorununu bu ay içerisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle son vereceğiz. Asıl hedefimiz, ilçemizin gelişimine yönelik her türlü kalıcı uzun vadeli hizmetleri Ergene halkına kazandırmak"dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , Yüksel'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement