Tekirdağ Dubleks Evinin Bahçesinde 40 Köpek Bakıyor - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Dubleks Evinin Bahçesinde 40 Köpek Bakıyor

Tekirdağ Dubleks Evinin Bahçesinde 40 Köpek Bakıyor

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde evinde çok sayıda köpek baktığı için komşularının şikayet ettiği 67 yaşındaki Tülin Parlakçıyı'nın dubleksinde mahkeme kararıyla arama yapıldı.

15.07.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde evinde çok sayıda köpek baktığı için komşularının şikayet ettiği 67 yaşındaki Tülin Parlakçıyı'nın dubleksinde mahkeme kararıyla arama yapıldı. Evin bahçesindeki özel yaptırdığı kulübelerde 40 köpek tespit edilirken, karnesi olmayan 8'i barınağa götürüldü.

Şarköy İstiklal Mahallesi'nde iki katlı evde annesiyle birlikte yaşayan Tülin Parlakçıyı'nın evinde çok sayıda köpek baktığını ve rahatsız olduklarını belirten komşuları, belediye ve savcılığa şikayette bulundu. Mahkeme kararıyla evde çok sayıda köpek baktığı iddiası üzerine arama yapıldı. Polis ekiplerinin yanı sıra aramada Zabıta ekipleri, Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkileri de hazır bulundu.

Hayvan sever Tülin Parlakçıyı'nın evinin bahçesine köpekler için özel kulübeler yaptırdığı ve hayvanları evinin içinde bakmadığı belirlendi. 40 köpekten 8'i karnesi olmadığı için görevlilerce alınarak Şarköy Belediyesi'ne ait hayvan barınağına götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Dubleks Evinin Bahçesinde 40 Köpek Bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement