Tekirdağ İki Genç, Takla Atan Otomobilde Ağır Yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Tekirdağ İki Genç, Takla Atan Otomobilde Ağır Yaralandı

İki genç, takla atan otomobilde ağır yaralandı TEKİRDAĞ'da yoldan çıkarak takla atan ve hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Mert Yıldırım ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı 22 yaşındaki İbrahim Kalender ağır yaralandı.

30.01.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki genç, takla atan otomobilde ağır yaralandı

TEKİRDAĞ'da yoldan çıkarak takla atan ve hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Mert Yıldırım ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı 22 yaşındaki İbrahim Kalender ağır yaralandı.

Olay, Tekirdağ- Malkara Karayolu Sanayi Mevkii'nde meydana geldi. Tekirdağ'dan Malkara yönüne giden Mert Yıldırım idaresindeki 59 TC 779 plakalı otomobil, Sanayi Mevkii'nde sürüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Hurda yığınına dönen otomobilde ağır yaralanan sürücü Yıldırım ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı İbrahim Kalender, sağlık ekipleri ve kaza kırım ekibi tarafından araçtan çıkartılıp ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Sol bacağı diz altından koptuğu öğrenilen İbrahim Kalender ilk müdahalesinin ardından İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Tekirdağ İki Genç, Takla Atan Otomobilde Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement