Tekirdağ Kılıçdaroğlu'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Kılıçdaroğlu'na Hazırlanıyor

Tekirdağ Kılıçdaroğlu\'na Hazırlanıyor

Bir dizi etkinlik ve toplantı için yarın Tekirdağ’a gelmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için şehrin önemli noktalarına parti bayrakları asıldı.

19.02.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi etkinlik ve toplantı için yarın Tekirdağ'a gelmesi beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için şehrin önemli noktalarına parti bayrakları asıldı.

CHP Tekirdağ Gençlik Kolları üyeleri, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da sabahın erken saatlerinde şehrin önemli yerlerine parti bayrakları asmaya başladı. İlk olarak Tekirdağ Valiliği önü, İnönü Kapalı Spor Salonu ve Hüseyin Pehlivan Caddesine ve çevrelerine parti bayraklarını asan Gençlik Kolları üyeleri, bayrakların Kılıçdaroğlu'nun geçeceği güzergahlara asılacağını belirtti. Gençlik Kolları üyeleri, çalışmaların akşama kadar süreceğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu'nun, yarın Tekirdağ Ticaret Odasında saat 14.00'da Sosyal Demokrat Belediyeler Birliğinin Trakya toplantısına katılması bekleniyor. Ardından AŞ evi açılışına katılması planlanan Kılıçdaroğlu'nun, saat 16.30'da İnönü Kapalı Spor Salonunda vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Kılıçdaroğlu'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement