Tekirdağ Milletvekili Köprülü ve Teski Genel Müdürü Başa Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Milletvekili Köprülü ve Teski Genel Müdürü Başa Yatırımları İnceledi

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, Çorlu ve Ergene ilçesindeki yatırımları inceledi.

26.08.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, Çorlu ve Ergene ilçesindeki yatırımları inceledi.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin ve TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal ile birlikte, TESKİ Ergene Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Şube Müdürü Hidayet Filiz'den Ergene ilçesinde yürütülen yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Ergene ilçesindeki muhtarların da yatırım projeleri hakkında istek ve şikayetlerini dinleyen Genel Müdür Başa, konuyla ilgili birimlere talimat vererek sürecin hızlandırılmasını, Ergene ilçesinde yapılan çalışmaların daha sık kontrol edilerek gelecekte oluşacak arıza ve sıkıntıların önüne geçilmesi hususunda talimat verdi. Ergene ilçesinde devam eden "Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı" ve "Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri İçme Suyu İnşaatı" yatırımlarını yerinde inceleyen heyet, bölgede bulunan vatandaşların yatırımlar hakkında görüş ve şikayetleri dinlendi.

Ardından Çorlu ilçesine geçen heyet, "Çorlu Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1 Etap Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı" projesini yerinde inceledi ve proje hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, başta TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa olmak üzere, tüm TESKİ personeline çalışmaları için teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Milletvekili Köprülü ve Teski Genel Müdürü Başa Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement