Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas\'ın Mutlu Günü

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas’ın oğlu Ahmet Necip Arvas, Necat Arvas’ın kızı Şehnaz Arvas ile evlendi.

20.11.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas'ın oğlu Ahmet Necip Arvas, Necat Arvas'ın kızı Şehnaz Arvas ile evlendi.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Tekirdağ Özdemirler Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimine Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, sivil topluk kuruluşları temsilcileri, Türkiye Gazetesi ve İhlas çalışanları, gelin ve damadın hısım ve akrabaları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Nikah merasiminin ardından sahneye davet edilen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas, evlenen çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, "Her anne babanın değişmeyen saadeti, evlatlarının mürüvvetini görmekti, bunu görmüş olmaktan da fevkalade mutluyuz, sevinçliyiz. Dolayısıyla ben de sizin huzurunuzda iki evladımızın bu izdivacının ömür boyu mutluluk getirmesini diliyoruz. Bu mutlu anımıza şahitlik eden siz değerli dostlarımı da, uzaktan ve yakından buraya teşrif edip, davet edilip geldiğiniz için sizlere de minnettarım. Teşekkür ediyorum, hayır dualarınızı eksik etmeyiniz. Saadetle geldiniz, Allah'a emanet olunuz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement