Tekirdağ Otel Havuzunda Boğulan Minel, Çezkezköy'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Otel Havuzunda Boğulan Minel, Çezkezköy'de Toprağa Verildi

Tekirdağ Otel Havuzunda Boğulan Minel, Çezkezköy\'de Toprağa Verildi

Otel havuzunda boğulan Minel, Çezkezköy'de toprağa verildiAntalya Kemer'de 5 yıldızlı otelin havuzunda boğulan 12 yaşındaki Minel Karadiş'in cenazesi, ailesinin memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde toprağa verildi.

05.07.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otel havuzunda boğulan Minel, Çezkezköy'de toprağa verildi

Antalya Kemer'de 5 yıldızlı otelin havuzunda boğulan 12 yaşındaki Minel Karadiş'in cenazesi, ailesinin memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde toprağa verildi. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, tabutun üzerine Minel'in son giydiği siyah elbisesi konuldu.

Çerkezköy'de oturan fabrika işçisi Hüseyin ve ev kadını Emel Karadiş çiftinin kızları Minel Karadiş, Kemer'de tatil yaptıkları otelin havuzunda boğuldu. Minel Kadariş'in cenazesi, uçakla Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne, oradan da Karadiş Ailesi'nin memleketi Çerkezköy İlçesi'ne getirildi. Minel için öğle namazının ardından Fevzipaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Karadiş ailesinin yakınları ve küçük kızın Tepe Ortaokulu'ndan sınıf arkadaşları katıldı.

Sürekli gözyaşı döken baba Hüseyin ve anne Emel Karadiş, gelen taziyeleri kabul etti. Minel'in tabutu üzerine ise son giydiği siyah elbisesinin bırakılması, cenazeye katılanların yüreğin burktu. Camide kılınan cenaze namazının ardından Minel Karadiş'in cenazesi, İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi. Karadiş çiftinin 3 yaşındaki bir erkek çocukları daha olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Otel Havuzunda Boğulan Minel, Çezkezköy'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement