Tekirdağ Şehit Eşinin Tabutuna Sarıldı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Şehit Eşinin Tabutuna Sarıldı

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Komanda Piyade Astsubay Yunus İşcan'ın cenazesi Gaziantep'ten askeri uçakla Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Havalimanı'na getirildi.

21.02.2017 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Komanda Piyade Astsubay Yunus İşcan'ın cenazesi Gaziantep'ten askeri uçakla Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Havalimanı'na getirildi. Şehit İşcan'ın cenazesi burada askeri helikoptere alındı. Şehidin eşi Hafife Özden İşcan, şehit kocasının parkasını giyerek bindiği helikopterde Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayıp gözyaşları dökerek tabuta sarıldı.

Şehit İşcan, eşi ve yakınlarını taşıyan helikopter Malkara İlçesi'nde oluşturulan alana indi. Şehidi burada Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kolordu Komutanı Tümgeneral İzzet Çetingöz ile askeri personel ve yakınları karşıladı. Şehidin cenazesi burada helikopterden alınarak, gözyaşları arasında Şalgamlı Mahallesi'ne götürüldü. Mahallede ise şehidi anne ve babasının da bulunduğu yakınları gözyaşları için karşıladı.

Tekirdağ Şehit Eşinin Tabutuna Sarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Şehit Eşinin Tabutuna Sarıldı - Son Dakika


Advertisement