Tekirdağ Trafik Zabıtası Malkara'da Esnafla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Trafik Zabıtası Malkara'da Esnafla Buluştu

Tekirdağ Trafik Zabıtası Malkara\'da Esnafla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Zabıta Timi, Malkara ilçesinde bulunan dükkanları gezip esnafı ziyaret ederek trafik, park ve kaldırım sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

03.04.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Zabıta Timi, Malkara ilçesinde bulunan dükkanları gezip esnafı ziyaret ederek trafik, park ve kaldırım sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürü Erdin Eral ve beraberindeki trafik ekibi, Malkara'yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında çarşı esnafı tarafından karşılanan grup, ilçedeki trafik problemleri konusunda vatandaşın talep ve görüşlerini aldı.

Büyükşehir Zabıtası'na verilen yetkiler kapsamında, trafik ve park denetimlerinin yanı sıra, iş yeri önlerinin işgal edilmemesi, çığırtkanlık yaparak satış yapılmaması, yüksek sesle müzik yayını yapılmaması, ilan ve afiş asılmaması, çevrede görüntü kirliliği oluşturulmaması gibi konularda gerekli uygulamaların yapılacağı kaydedildi.

Malkara ilçe merkezine sık sık gelmeyi planladıklarını söyleyen Büyükşehir Trafik Şube Müdürü Erdin Eral, "Amacımız huzur ve güven ortamının olduğu bir büyükşehirde esnaf ve halkımızın iç içe güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Şu an yaptıklarımız sadece denetim olarak görülmemeli. Bizler Büyükşehir Zabıtası olarak birçok konuda olduğu gibi esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek de tüm Tekirdağ halkını nasıl huzura kavuşturabiliriz çabası içerisindeyiz. Bu nedenle bundan sonra da Malkaralı esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ederek, yasal çerçeve içerisinde karşılıklı bilgi alışverişi yapacağız" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Trafik Zabıtası Malkara'da Esnafla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement