Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri Hizmete Açıldı

Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri Hizmete Açıldı

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent bölgesinde bulunan 80. Yıl Parkı ve içerisindeki tesisleri sil baştan değiştirip, yeniden düzenleyerek Saklı Bahçe ismiyle halkın hizmetine sundu.

14.08.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent bölgesinde bulunan 80. Yıl Parkı ve içerisindeki tesisleri sil baştan değiştirip, yeniden düzenleyerek Saklı Bahçe ismiyle halkın hizmetine sundu.

Tekkeköy Belediyesi Kutlukent hizmet binası yanında bulunan 80. Yıl Parkı ile içerisinde bulunan çocuk parkı, tomruk kafe ve oturma yerleriyle tüm alan içerisinde köklü bir değişim yaparak saklı bahçe adıyla hizmet vermeye başladı.

Tekkeköy Kutlukent Mahallesi'nde bulunan kullanırlığını yitirmeye başlamış olan 80. Yıl Parkı'nın her türlü donanımıyla, genç yaşlı, kadın erkek, yediden yetmişe herkesin kullanılabileceği bir hale getirdiklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz Kutlukent Mahallesi Kutlukent Hizmet Binamızın yanındaki 80. Yıl Parkı'nın durumunu gözden geçirdik. Parkımız kullanılabilirliğini yitirmeye başlamış bir durumda idi. Bizde bu parkımızın halkımızın ve çocuklarımızın kullanabileceği bir duruma getirebilmek için başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamladık. Park içerisine halkımızın yaz kış burada oturup, ailesi ve misafirleri ile hoş vakit geçirebilecekleri büyük bir tesis konuşlandırdık. Çocukların oynayabilecekleri çocuk oyun alanı ve çocuk parkı yaptık. Tomruk kafenin önüne güzel bir teras inşa ettik. Yine tomruk kafenin ikinci katına nostaljik bir alan oluşturduk. Özellikle tesislerin arka kısmında bulunan çamların altı bir başka güzel. Yazın en sıcak günlerinde dahi serin olan ve her an esintiyi hissedebileceğiniz muhteşem bir alan. Bu parkımız içerisindeki tesisleri ve etrafının ismini saklı bahçe olarak değiştirdik. Buraya gelen insanlar öncelikle tesisimizi görüyor. Daha sonra arka kısımda kalan yapay şelalemiz ile doğal çam ağaçları arasındaki eşsiz alanı keşfediyor. Biz de bu saklı kalan doğal güzellikler arasındaki alanı düşünerek bu tesisimizin ismini saklı bahçe tesisi olarak değiştirdik. Tesisimiz eşsiz doğal güzelliği, şelalesi, çam ağaçları altında her an serin ortamı, güler yüzlü ve deneyimli personeli ile hizmet vermeye başlamıştır. Bu eşsiz güzelliği keşfetmeye tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy Belediyesi Saklı Bahçe Tesisleri Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement