Tekkeköy Belediyesi Tempo Artırdı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy Belediyesi Tempo Artırdı

Tekkeköy Belediyesi Tempo Artırdı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Hızlı ve tempolu çalışmamız ile ‘Tarihin doğduğu kent’ sloganıyla çıktığımız tanıtım yolunda ilçemizi en güzel şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlamış olacağız” dedi.

22.08.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Hızlı ve tempolu çalışmamız ile 'Tarihin doğduğu kent' sloganıyla çıktığımız tanıtım yolunda ilçemizi en güzel şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlamış olacağız" dedi.

Tekkeköy'ün her bölgesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını kat kat arttırdıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz, elektrik, internet gibi alt yapısı tamamlanan yollardaki çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Ondokuzmayıs, Hürriyet, Gökçe, Altınkaya, Çinik, Kutlukent, Büyüklü Mahallelerimizde alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde yol genişletme, imar yolu açılması, beton yol, taş parke, sıcak asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Özellikle yollarımızın yanında tüm kaldırımlarımıza engelli rampası, engelli şeritleri yaparak ilçemizdeki engelleri ortadan kaldırmaya çalıyoruz. İlçemiz merkezindeki tüm yollarımızı en güzel duruma dönüştürürken ilçemizi yeşillendirmeyi de unutmuyoruz. Tüm yaptığımız yeni yolların etrafındaki kaldırımlara ağaç dikerek hızlı şehirleşmenin yanında estetik bakımdan güzel ve oksijeni bol ortamlar oluşturuyoruz. Yine bunların yanında köyden mahalleye dönen yeni mahallelerimizde de her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hızlı ve tempolu çalışmamız ile 'Tarihin doğduğu kent' sloganıyla çıktığımız tanıtım yolunda ilçemizi en güzel şekilde 2017 olimpiyatlarına hazırlamış olacağız" şeklinde konuştu.

İlçe merkezindeki alt yapı ağı tamamlanan tüm ara sokaklarda tek tek çalışma yaptıklarını belirten Başkan Togar, "İlçemiz merkezini adeta yeniden imar ettik. Yeni imar yolları açtık. İlçe merkezimizdeki ana caddemizin yolunu modern bir görünüme büründürdük. Meydanımızı ilçemize yaraşır şekle soktuk. Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurum ve kuruluşlarla diyalog içinde koordineli bir biçimde hareket ederek merkezdeki kanalizasyon, doğalgaz içme suyu ve yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Yine yeni açılan sokak ve caddelerimizin aydınlatılmasını da sağladık. Tekkeköy her gün daha da değişiyor, gelişiyor ve güzelleşiyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy Belediyesi Tempo Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement