Tekkeköy'de Bahar Temizliği Başladı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Bahar Temizliği Başladı

Tekkeköy\'de Bahar Temizliği Başladı

Tekkeköy Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler baharın ilk habercisi olan cemrenin havaya düşmesi ile bahar temizliğine camiler ve mezarlıkların temizliği ile başladı.

21.02.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler baharın ilk habercisi olan cemrenin havaya düşmesi ile bahar temizliğine camiler ve mezarlıkların temizliği ile başladı.

Tekkeköy Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, camilerin halılarını yıkayıp temizlenmesinin ardından mezarlıklar ve mezarlıklardaki yolları düzenledi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Dinimizin en temel gereği olan temizliğin bizlere belediye olarak yüklediği tüm sorumlulukları en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz belediye olarak camilerimizin temizliği konusunda çok hassasız. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.S) Her şeyi iyi temizleyin. Temizlik imana, iman da Cennete götürür der. Biz her şeyi ile temiz bir belediye için buradayız" dedi.

Başkan Hasan Togar, "Tekkeköy halkının bizi bu göreve getirdiği gün de dediğimiz gibi her anlamda temiz bir belediye için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayet gösteriyoruz. Temiz ve şeffaf bir belediye anlayışı için buradayız. Belediye içerisindeki tüm birimlerimiz bu konuda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Toplu ibadetlerimizi gerçekleştirdiğimiz camilerimizin temiz olması bizim için çok önemli. Mezarlıklarımız ise geçmişimize olan saygımızın göstergesi gereği temiz olması lazım. Temizlik bir hayat biçimidir. Temiz toplum temiz kenti meydana getirir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Bahar Temizliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement